Operatie Fimoza

Vrei sa faci operatia de Fimoza? Cauti o clinica de incredere, care sa-ti ofere siguranta unei interventii chirurgicale reusite? Programeaza-te acum la consultatie la Clinica Dr. Levy Medical Center din Bucuresti sau din Timisoara.

Fb.   In.   Yt.   TikTok

Operatie Fimoza Bucuresti © Fimoza la Barbatii Adulti

Preturi operatie fimoza

vrei sa afli cat costa operatia de fimoza?

Lista preturi operatie Fimoza

Pretul pentru operatia de Circumcizie, la cerere sau in caz de Fimoza / Parafimoza / Balanita, costa 1500 de euro, pentru barbatii adulti si se realizeaza cu un dispozitiv special.

Pentru copii, pretul pentru operatia de Circumcizie, la cerere sau in caz de Fimoza / Parafimoza / Balanita, se realizeaza GRATUIT (pana in varsta de 10 ani), singurele costuri fiind: 400 de euro (dispozitivul automat) si 600 de euro (medicul anestezist) in cazul in care se va face anestezie generala!

operatie fimoza bucuresti timisoara
plastic surgery clinic romania bucharest

Unde poti sa faci operatia de Fimoza?

Operatia pentru Fimoza se poate face la Clinica Dr. Levy Medical Center din Bucuresti sau din Timisoara. Programarile se fac telefonic sau pe WhatsApp, vei gasi detaliile in pagina de Contact.

Cat timp dureaza operatia pentru Fimoza?

La clinica noastra, operatia pentru fimoza, dureaza aproximativ 15 minute, nefiind necesara spitalizare de zi sau de noapte. Recomandarea noastra, este ca pacientii adulti, sa se programeze din timp, deoarece acum este o perioada aglomerata.

Operatia de Fimoza se poate plati in rate?

Sigur ca da, la clinicile noastre din Bucuresti & Timisoara, operatia de Fimoza poate fi platita in rate de la 6 luni la 5 ani de zile, prin partenerul nostru de credit.

Care este pretul operatiei de Fimoza?

Operatia de Fimoza, la clinica noastra, costa 1500 de euro pentru persoanele adulte si GRATUIT pentru copii. (se achita doar costul aparatului + medicul anestezist, in cazul in care va fi nevoie de anestezie generala)

preturi operatie fimoza; pret fimoza bucuresti; cat costa operatia de fimoza; pret operatie fimoza adulti;

Citeste detalii despre Fimoza